duminică, 15 februarie 2015

Cel mai pertinent comentariu




Alexandru Bria Bogdan



"CEL MAI PERTINENT SI SUCCINT COMENTARIU LA CARE SUBSCRIU CU TOATA FIINTA MEA....SINCERE FELICITARI AUTORULUI/EI.............

"Daca s-ar aplica justiția ar fi pedepsite toate forțele externe care au pus la cale scenariul din Decembrie 89 precum si trădătorii romani care au fost implicați ....au murit oameni nevinovați care au crezut sincer in ideea de revoluție .Acum dupa 25 de ani ,înțelegem ca evenimentele din decembrie 89 ,au urmărit pierderea suveranității naționale si ,aservirea Romaniei unor interese externe.
Astazi Romania nu are industrie ,agricultura ...valorile naționale sunt subminate ,istoria se schimba ...Avem in schimb un capitalism sălbatic, coruptie naționala, jaf necontrolat, un sistem medical si de învățământ precar si o clasa politica corupta si putreda. 
Sa nu uitam de justiție care se joaca cu legea. 
Asistam azi la false procese. Cei care au jefuit tara sunt pedepsiți pentru fapte minore ...au furat miliarde de euro si primesc câțiva ani de pușcărie ,fara confiscarea averilor .Romania nu va renaste decat atunci cand justiția va servi tara si nu grupurile mafiote .""

Îmi place · · Distribuie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu