miercuri, 3 iunie 2015

Următorul pas pe agenda homosexuală


marți, 2 iunie 2015

ION ANTONESCU, sublocotenent de Roșiori (anul 1906)

Daniel Siegfriedsohn a distribuit postarea lui.
ION ANTONESCU, sublocotenent de Roșiori (anul 1906)...
El avea să devină Mareșalul ROMÂNIEI și Conducătorul Statului Român:
"DACĂ MOR – ESTE PENTRU BUCOVINA ŞI BASARABIA. DE AR FI SĂ REÎNCEP, AŞ FACE LA FEL"... au fost ultimele cuvinte ale soldatului României Ion Antonescu transmise mamei sale la despărţire, în după amiaza de 1 iunie 1946, la Jilava.
Fotografie rară de arhivă pe care am descoperit-o acum câțiva ani. Daniel Siegfriedsohn

Despre ML


  • Lui Nazarie NeluFeliciei Nichita-Toma, lui Dragos Vasilache şi altor 11 le place asta.
  • Horia Grancea Cacoveanu Claudiu Miscarea Legionara este doar o pagina de istorie care trebuie inteleasa corect in contextul acelei epoci. Miscarea Integritatea Romaniei nu are nimic comun cu ML ci doar cauta sa restabileasca adevarul istoric si in acest caz ca si in multe alte episoade controversate ale istoriei noastre.
  • Lucian Zamfirescu Din păcate, la noi, etichetele se pun foarte repede. Opozanților, mai ales când sunt la putere, conform unei tradiții de sorginte balcanică, le este mai ușor să taie și apoi să numere. Numai o singură denumire, MIȘCAREA, îi va face face pe unii să vadă VERDE în fața ochilor! Deja am primit niște mesaje cu întrebarea: este un nou curent Legionar?
  • Horia Grancea Le poți răspunde cu un NU hotărât! Mișcarea Integritatea României este doar o mișcare de redesteptare a conștiinței naționale. .. o mișcare total noua pornita de jos de la oameni simpli.
  • Horia Grancea
    Scrie un comentariu...