Obiective pe termen lung

In functie de interesul trezit de aceasta initativa este posibil ca in perspectiva sa se infiinteze

Miscarea Indentitatea Romaneasca.  Totul se va realiza in functie de numarul membrilor si de dorintele lor. Totusi o serie de directii cred ca trebuie sabilite din start pentru ca fiecare sa stie directia pe care merge acest grup.
- Cu privire la doctrina, (drepta, stânga, centru) eu nu recunosc decât doua: pentru popor si împotriva poporului (asa cum sunt toate cele de dupa 89)
- Cu privire la AGRICULTURA doresc interzicerea vânzării terenului agricol către persoane din afara tarii si incurajarea producției agricole autohtone.
- Cu privire la INDUSTRIE doresc stoparea privatizărilor si înființarea de companii de stat, dar listate la bursa, si in care lumea sa poată investii in acțiuni, ceea ce ar duce la intarirea capitalului autohton.
- Reluarea exploatării in minele închise nejustificat.
- Recuperarea de la OMV a terenurilor, a industriei extractive si de prelucrare
- Cu privire la CERCETARE sa crească finanțarea de la buget si sa fie puse in practica invențiile autohtone. (PROMOVAREA OAMENILOR DE VALOARE)
- Cu privire la ÎNVĂȚĂMÂNT redarea demnității cadrelor didactice, repunerea in drepturi a culturii si a istoriei naționale, eliminarea actualelor aberații din predarea religiei.
- Cu privire la RELIGIE, păstrarea finanțării de la buget a cultelor religioase, dar eliminarea corupției si a abuzurilor practicate de biserica, transformarea BOR într-un real simbol de unitate națională.
- Cu privire la UE rămânerea in UE. dar acceptarea doar acelor măsuri in folosul poporului roman...va fi nevoie de o abila diplomație la acest nivel.
- Cu privire la NATO rămânerea in NATO dar întărirea propriilor capacitați de apărare. ( In prezent efectivele armatei noastre se afla mult sub limita negociata cu NATO)

Sau mai pe scurt: păstrarea si exploatarea avuției naționale în interesul poporului nostru si nu al altora, cât si conservarea integrității ființei naționale sub aspect fizic cultural si spiritual... toate măsurile dorite de mine se incadreaza in aceasta idee generala.

Iar ca masura de actiune resping din start orice forma de actiune violenta, atata timp cat exista o gama larga de actiuni non-violente mult mai eficiente. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu