sâmbătă, 7 martie 2015

Legea împotriva autonomiei teritoriale și a separatismului


Harry CZ
Ieri la 11:14


"Respingerea legii împotriva autonomiei teritoriale și a separatismului reprezintă un act de trădare al Senatului României"


Trădare natională prin respingerea legii care interzicea secesionismul și autonomia teritorială!
Acuz Senatul României de trădare națională pentru că a lăsat cale liberă separatismului maghiar de inspirație rusească votând împotriva legii propuse de...
GANDESTE.ORG


Îmi place · · Distribuie


Lui Ion Ciochinica îi place asta.


Pop Ilie-nicolae La fel si eu : Acuz,poporul roman ca ramane impasibil la abuzurile alesilor pe care tot el i-a ales sa-l reprezinte, indiferent de optiuni politice. Domnilor, lipsa de reactie duce la abuz. Bine ca reactionam la "je suis Charly" dar niciodata la "EU SUNT ION,SAU GHEORGHE,VASILE,...."
Ieri la 11:52 · Îmi place · 2


Horia Grancea Poporul nu trebuie niciodata acuzat ci AJUTAT !
Sunt si asa prea multi care il acuza de toate alea si il umilesc in fel si chip. Macar noi aici sa nu facem asta niciodata !
1 min · Îmi place


Scrie un comentariu...

Patapievici si crestinismul

Harry CZ
5 Martie la 11:27


“Deșteaptă-te române”


H.R.Patapievici: Anticreştinii îşi MASCHEAZĂ anticreştinismul într-o retorică de tip drepturile...
Curtea Constituţională a decis de curând că elevii trebuie să spună când vor să participe la orele de Religie, nu când nu vor, aprobând cererea lui Emil Moise,...
ACTIVENEWS.RO


Îmi place · · Distribuie


Lui Dragoi Mihaela îi place asta.


Pop Ilie-nicolae Religia se preda in Familie, in Biserici (si asa s-au construit destule, scoli nu prea), Scoala Romaneasca trebuie sa aiba alte prioritati.Sa nu fim farisei.Credinta e una.....Biserica alta. Aceasta din urma beneficiaza de prea multa protectie din partea Statulul,si in ultimul timp o vad inclinata mai mult spre afaceri. Menirea ei este cu totul alta. Bineinteles , unii preoti isi indeplinesc cu cinste si smerenie menirea, dar vorba lor...multi chemati, putini alesi. Sunt un om credincios (zic eu),dar inclinarea Bisericii (ca institutie) spre afaceri imi repugna.De acord, rolul Bisericii e mare, dar trebuie sa si-l asume. De exemplu: la botez trebuie sa platesti.....pai nu este menirea lor sa crestineze omul ?
5 Martie la 12:19 · Îmi place


Harry CZ CREZUL ȘI CREDINȚA - DOUA LUCRURI DIFERITE

Militez pentru separarea puterilor în stat!
Militez pentru dreptul legitim al individului MATUR la propria sa identitate confesională!
Militez pentru NEÎNDOCTRINAREA MINORILOR fără apărare!

Școala trebuie să rămână o instituție LAICA și ECHIDISTANTA. Este creuzetul formării educationale și culturale a noii generații, ea trebuie să nu se transforme într-o tribună de prozelitism religios, politic sau de orice altă natură.
Uitați că pe noi NU NE-A ÎNTREBAT NIMENI dacă vrem să ni se ascundă propria istorie, dacă știm ceva despre religie sau dacă chiar vrem sa devenim "șoimii patriei", "pionierii" sau "UTC-iștii" unui partid unic pe care la acea vârstă nici nu aveam cum să-l înțelegem ?
Luați mâna voastră murdară de pe copiii și nepoții noștri și lăsați-i să crească frumoși și neprihăniți. Dați-le dreptul să gândească liberi și nu-i "însămânțați" pe banii părinților sau națiunii contribuabile.
PRIN SCOALĂ CLĂDIȚI TEMEINIC FUNDAMENTUL FILOZOFIC, MORAL, NATIONAL ȘI CIVIC AL VIITOAREI GENERAȚII.
Cine dorește mai mult poate folosi pentru copiii săi învățământul alternativ confesional privat! ... Si FAMILIA - astfel și părinții vor fi mai aproape de Dumnezeu, prin exemplul personal!
DA - dați-le copiilor prin școală șansa unei educații de calitate și DREPTUL DE A CUNOAȘTE și RESPECTA toate religiile de-o potrivă - dar atât. Restul trebuie să rămână un exercițiu de asumare matură și responsabilă a fiecărei comunități confesionale în parte, prin ȘCOALA DE DUMINICĂ eventual, ... și parcă aveam o tradiție în asta.
Lăsați ca instituțiile confesionale să investească în desăvârșească formarea religioasa a tinerilor prin ele însele, în cadrul lor confesional din sânul fiecărei comunității, după priceperea și profesionalismul lor ... ESTE DATORIA ȘI MENIREA ACESTORA.

DUMNEZEU ESTE UNIC - LUMINEAZĂ-NE DOAMNE!
5 Martie la 12:35 · Îmi place · 1


Horia Grancea Chiar acolo sus este fixata o postare ... cine a avut rabdarea sa o citeasca a gasit acest paragraf care reprezinta pozita pe care acest grup isi doreste sa actioneze.

Poziția fata de BOR si alte culte
Promovam libertatea de credința si de conștiință.
Combatem in aceeași măsură propaganda ateista cât si propaganda religioasa.
Combatem atacurile mediatice contra bisericii, dacă cei din conducerea cultelor încalcă legile sa răspundă in fata justiției dar aceste incidente sa nu fie transformate mediatic in instrumente de propaganda ateista.
5 Martie la 13:18 · Îmi place · 1


Horia Grancea In ce ii priveste pe cei care sunt bine intentionati cu privire la BOR si ar vrea sa o ajute voi incerca sa le explic ca ajutorul nu se face criticand BOR pe acest grup sau pe net ci daca au cazuriu clare de coruptie sa anunte justitia. Incercarile de a "ajuta" BOR prin critici publice fac defapt jocul propagandei ateiste ...a celor care NU urmaresc curatarea BOR si consolidarea ei ci DISTRUGEREA BOR.
Acestia din urma sunt rugati sa plece din grup sau vor fi scosi daca faptele lor dovedesc asta.
5 Martie la 13:22 · Îmi place · 1


Horia Grancea In privinta religiei in scoala doar parintii au dreptul sa decida pentru copii lor. Din pacate pe net in general si pe facebook in special nu se respecta acelasi procent ca in socieate intre atei si credinciosi. si in plus ateii de pe facebook sunt mult mai vocali si cauta sa dea impresia ca opinia lor este cea a majoritatii socieatii...
In realitate in societate peste 80% sunt crestini ortodocsi.
Iar acest grup printre altele isi propune sa apere si drepul lor la credinta.
5 Martie la 13:26 · Îmi place · 1


Horia Grancea Cei care au impresia ca statul apara si asa prea mult biserica sunt într-o grava confuzie ! Statul apară doar BISERICA DE PIATRA dar in același timp o distruge sistematic pe cea DE DUH si de TRĂIRE AUTENTICA. Statul are infiltrați in biserica agenți de influenta pe care ii folosește ca pe un aparat de propaganda politica, Statul este profund corupt si corupția sa atinge si biserica DAR asa cum statul nu trebuie desființat pe motiv ca este corupt... ci ajutat sa se însănătoșească. Tot asa si biserica nu trebui desființată pe motiv ca e corupta ci ajutata sa se însănătoșească si ea !
5 Martie la 13:36 · Editat · Îmi place · 1


Horia Grancea Pentru a distruge biserica de duh statul
-pe de o parte toleraza abuzurile facute de catre infitratii sai in randurile bisericii
- pe alta parte in media aservita critica aceste abuzuri pentru a decredibiliza biserica in ochii publicului ...
Cand o sa intelegem asta ?
5 Martie la 13:43 · Îmi place · 1


Horia Grancea De la toate procesiunile religioase care aduna mii de oameni televiziunea nu transmite decât ca s-au călcat in picioare ca o baba a lesinat sau ca s-au intoxicat de la mincarea stricata... si asta nu din cauza goanei dupa senzational si nici dupa rating ci asta este parte a unui plan bine pus la punct. Apoi cei care platesc decredibilizarea lanseaza sondaje in care masoara nivelul de incredere a populatiei in biserica ...vor si ei sa stie pe ce au dat bani. Si firmele de sondaj si ONG urile ateiste si posturile tv au undeva sus aceeasi conducere si aceeasi sursa de finantare. (undeva in afara tarii)
Este doar o opinie personala!
5 Martie la 14:18 · Editat · Îmi place · 1


Horia Grancea Ion Ciochinica am senzatia ca fie nu ai citit ceea ce am scris mai sus fie te faci ca nu intelegi ...
5 Martie la 14:42 · Îmi place · 1


Horia Grancea Oamenii intra la ore diferite si in zile diferite si intre timp apar zeci de postari noi ...
23 ore · Editat · Îmi place


Pop Ilie-nicolae D-le Grancea, Biserica se discrediteaza singura,nu trebuie sa intervenim noi.Poporul prin esenta lui este credincios, dar nu habotnic.
5 Martie la 16:27 · Îmi place


Harry CZ Nu trebuie să acceptăm DISCREDITAREA BISERICII - este Biserica noastră și a Dumnezeului nostru, de la Zamolxis... Trebuie să-i facem SCUT în aceste vremi, să-i dăm timp, s-o ajutăm să se curețe singură (că și noi, fiecare, ar cam trebui să începem să ne curățim...).
BISERICA este FIRUL ROSU al istoriei neamului nostru și la timpuri de răstriște ne-a fost totdeauna cu Dumnezeu singurul sprijin...
Hai sa nu devenim noi habotnicii într-ale noastre ...
23 ore · Nu-mi mai place · 1

Chatul din 6 martie 2015 partea 2

ca o prima concluzie cu privire la obiectivele pe termen lung sunt multe obiectii
am facut pentru discutii de acest fel un grup separat
Integritatea RO Grup de Actiune
Cel actual ramane asa cum e acum
Posea Nicolae Viorel

Nu politicienii au defisat, ci proprietarii...
pentru informare si diverse postari
cel nou doar pentru disctii si sondaje
Nicolae Carp

cu acordul cui ?au defrisat?
Posea Nicolae Viorel

Multi au furat...
Posea Nicolae Viorel

Nu au avut nici un acord...
nu are rost sa ne contrazicem aacum pe aceste teme ca oricum nu putem rezolva nimic daca suntem putini si dezorganizati
Tanase Alexandru

Ce-am putea face noi ca grup ?
Nicolae Carp

SA fie obligati cei care au macelarit padurea sa puna puieti si sa despagubeasca
Nicu Torny

nu mai ai cum
Tanase Alexandru

Am putea promova si informa
Posea Nicolae Viorel

cum sa ii obligi daca nu ai putut sa ii opresti? Hahahaaa!!!
Nicu Torny

iau spalat cu cate 3 pina la 5 ani de inchisoare si trei lei amenda
Nicu Torny

sunt curati acuma
Nicu Torny

ca lacrima
Posea Nicolae Viorel

Multi au taiat padurile proprii...
Nicolae Carp

lacrimile s au strins si ele in conturi nu?
Posea Nicolae Viorel

Deci, intr-un fel aveau dreptatea lor...
Posea Nicolae Viorel

Poate ca nu ar fi rau ca o ramura a statului sa se improprietareasca de acele terenuri ce ar purea sa le reimpadureasca.
Posea Nicolae Viorel

Sau chiar mai mult sa incurajeze investitori privati sa cumpere si sa impadureasca...
Posea Nicolae Viorel

Insa au nevoie de sustinerea statului.
Posea Nicolae Viorel

Au nevoie de o liberalizare a agriculturii si a fondului privat.
Nicolae Carp

pai d asta zic,cautate lacrimile alea si refolosite pentru a reimpaduri,in afara daca tai un copac i ti trebuie aprobari si daca le ai dupa aceea esti obligat sa pui ceva la loc
Tanase Alexandru

Visam :))
corect !
Nicu Torny

cu o liberalizare totala fara o subventionare,datorita tristului adevar ca o agricultura cu soiuri nesanatoase adica modificate genetic si crescute cu substante chimice este mia ieftina da faliment agricultura din start
Nicolae Carp

de ce nu sintem in eu?sau sintem numai cu ce le convine?
Nicu Torny

fata de alte state unde agricultura inca este subventionata un exemplu e chiar Germania
Tanase Alexandru

Ar trebui sa ne gandim la ce putem face acuma , nu la ce am face daca ...
Posea Nicolae Viorel

Are dreptate alexandru...
Posea Nicolae Viorel

Ar trebui sa vorbim despre ce am putea face acum...
Nicu Torny

sa numai acceptam chiar orice
Nicu Torny

si sa facem clare niste normative de functionare a agriculturii si industriei
Nicu Torny

si a administrativului
Nicolae Carp

asa da
Nicu Torny

cu posibilitatea de tragere la raspundere
Nicu Torny

daca gresesc intentionat
Nicolae Carp

corect
Posea Nicolae Viorel

Nicu parerea mea e ca Alexandru se referea la organizarea grupului...