joi, 5 martie 2015

Singapore


Horia Grancea a distribuit postarea publicată de Mainescu Florin.
4 oreMainescu FlorinUNIUNEA DEZROBIRII NEAMULUI


Statul Singapore a fost înfiinţat în 1965, cuprinzând 63 de insule cu o suprafață totală de aproape 700 de km pătraţi.
Bucureştiul cu Zona metropolitană are 900 km pătrați.
Insula principală măsoară cca 570 de kmp şi este legată cu un pod de uscat.
Când s-a declarat stat independent, în 1965, Singapore a primit de la Marea Britanie, cu titlu de împrumut, suma de 30 de milioane de dolari.


În 2010 avea disponibilă pentru investiţii, suma de 310 miliarde de dolari.

În Singapore nu există: om fără locuinţă, şomeri, dar nici pensionari.

Nu ai voie pe stradă: să scuipi, sau dacă ai facut-o înseamnă că te distrezi şi eşti amendat -100 de dolari; cu cât scuipi mai departe cu atât amenda e mai mare.
Când au construit metroul au prevăzut o sumă de 12 miliarde. Fiindcă a costat doar 10,5 diferenţa s-a împărţit la populaţie sub forma de acţiuni.

Fiindcă aveau prea mulţi puşcăriaşi, i-au împuşcat şi spânzurat pe recidivişti, consideraţi irecuperabili, iar restul sunt disciplinaţi.
S-a întâmplat în Singapore; Un militar, cu mână de fier, şi-a asumat conducerea ţării.
În şase luni, din circa 500.000 de deţinuţi, au ramas doar 50 . Toţi ceilalţi (criminali recunoscuţi) au fost împuşcaţi.
Toţi oamenii publici (politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc.) corupţi au fost împuşcaţi. (Existau mii de probe contra lor).
Toţi funcţionarii hoţi au fost împuşcaţi sau au fugit repede din ţară.
Multitudinea de drogaţi, care rămâneau dormind pe stradă, au fugit disperaţi în Malaezia, să scape de împuşcare sau de muncă forţată.
După ce a curăţat ţara , reorganizând sistemul politic, legal şi penal, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la preşedenţie.
A câştigat cu 100% de voturi!

Astăzi, Singapore este una din ţările cu cel mai sigur trai decent.
Este una din cele mai dezvoltate şi este mult mai sigura de cât Statele Unite, Anglia şi Israel, la un loc...!
Deja în avion, foaia de îmbarcare are un anunţ "MOARTE" cu litere mari şi roşii şi explicaţia că este pedeapsă pentru posesia de droguri.

Orice drog, orice cantitate transportată, cel care a fost detectat cu acestea, să fie împuşcat sau condamnat la închisoare pe viaţă cu muncă silnică.

Un surfist brazilian a încercat să intre în Singapore cu o planşă de surf plină de cocaină.
Bineînţeles că îşi dorea propria moarte.
Mama tânărului traficant a apărut la TV cerând să se intevină pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici protestele nu au reuşit să împiedice aplicarea legii.
În hoteluri, "Ghidul oraşului" are o pagina care explică: poliţia din Singapore garantează integritate fizică a oricarei femei, timp de 24 de ore din zi (asta pentru că în vechiul Singapore, fără legi şi ordine, femeile care ieşeau singure erau violate şi/sau asasinate).
Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmărită de un echipaj de poliţie.
Când a ajuns acasă şi a scos semnalizarea ca să intre în edificiu, i-au cerut să se oprească. Unul din poliţişti s-a apropiat atunci de geamul maşinii şi îi spuse:
-"Doamnă, aşa cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a traficului, amendând infractorii şi premiindu-i pe cei care conduc corect.
Şi dv., doamna, pe tot drumul până aici nu aţi comis nici o contravenție sau infracțiune. FELICITĂRI!
Aveţi aici un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US ) şi vă cerem să semnaţi de primire, vă rog"...
Ţi se pare o mână prea dură? NU. Drepturile umane reale sunt pentru cetăţenii oneşti şi muncitori, care aduc riguros aportul lor statului, care trăiesc în pace, respectuos şi solidar cu semenii lor.
Poate n-ar strica şi la noi ceva asemănător. (internet)

Îmi place · · Distribuie


Lui Ion Ciochinica îi place asta.


Dumitriu Corneliu La noi nu-i posibil pentru ca am face loc in puscarii, dar nu ne-ar ajunge cimitirele.
4 ore · Îmi place


Lazar Buricel A se trimite materialul presedintelui si premierului !!
4 ore · Îmi place


Lazar Buricel Pt DUMITRU CORNELIU:Mai bine sa ajunga in cimitire criminalii,hotii,violatorii,decat(asa cum se intampla in prezent),amaratii cinstiti si saraci!Iar de cimitire,stai linistit,ca se ocupa biserica !Ca doar e o afacere,nu??
4 ore · Îmi place · 1


Horia Grancea Presedintele e deja inundat de scrisori si sfaturi bune ... cei care au naivitatea sa creada in bunele sale intentii ar trebui sa sa inscrie in PNL alaturi de Blaga Berceanu Videanu si alti mafioti patrioti (patri-hoți)
4 ore · Îmi place


Horia Grancea In ce priveste pedeapsa cu moartea, personal sunt total impotriva sa, o sa dau doar cateva motive
- erorile judiciare si folosirea justitiei ca arma politica
- incalcarea conduitei crestine ...sa nu ucizi
- daca statul foloseste pedeapsa cu moartea pentru a face dreptate oricine se va simti justificat sa o aplice pentru a-si face dreptate singur... si lista poate continua daca se va dovedi ca e necesar.
3 ore · Îmi place · 2


Horia Grancea Nu cred ca principalul factor de succes in acest caz sta in pedeapsa cu moartea.
3 ore · Îmi place · 2


Asociat Fondator Vorbim despre una dintre cele patru economii explozive din Asia, alaturi de Coreea de sud, Taiwan si Hong Kong. Stabilitatea politica a fost garantata prin aplicarea modelului britanic Westminster, foarte foarte laudat, care ofera sefului statului de exemplu puteri care il situeaza deasupra guvernului. Pe acest fond politic fara ambiguitati interinstitutionale, ca in Romania, stabilitatea militara a fost obtinuta cu know how de la britanici, dar mai ales din Israel. Inflorirea infractorilor de la nivelul poporului sub paravanul ambiguitatilor democratice au fost eliminate prin impunerea respectarii legislatiei si prin pedepsirea cu moartea a celor care au incalcat legea.
2 ore · Nu-mi mai place · 1


Asociat Fondator Nu poti sa invoci din gura drepturile omului si democratia, iar in fapte sa fii un ordinar fara nimic sfant. De aceea cand m-am referit la cine sa pazeasca centrele de votare prin madini de vot electronic, am precizat armata si societatea civila. De aceea am prevazut ca in cazul falsificarii voturilor incadrarea juridica sa fi la tradare. Nu am precizat, dar pedeapsa o vad ca fiind moartea pentru tradatori.
2 ore · Îmi place


Asociat Fondator De aceea nu am fost de acord ca aplicarea curenta a puterii legislative sa fie ridiculizata prin lasarea la latitudinea unui popor majoritar analfabet in privinta legiferarii, cum sustin entuziastii democratiei directe.
2 ore · Nu-mi mai place · 1


Pop Ilie-nicolae Referitor la imaginea postata:puterea nu corupe,ci frica de a o pierde.Eu as zice mai degraba ca :nimeni nu intelege puterea.Din aceasta cauza se abuzeaza asa de des de ea.
34 minute · Nu-mi mai place · 1


Scrie un comentariu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu