joi, 5 martie 2015

Patapievici


Harry CZ
5 ore


“Deșteaptă-te române”


H.R.Patapievici: Anticreştinii îşi MASCHEAZĂ anticreştinismul într-o retorică de tip drepturile...
Curtea Constituţională a decis de curând că elevii trebuie să spună când vor să participe la orele de Religie, nu când nu vor, aprobând cererea lui Emil Moise,...
ACTIVENEWS.RO


Îmi place · · DistribuiePop Ilie-nicolae Religia se preda in Familie, in Biserici (si asa s-au construit destule, scoli nu prea), Scoala Romaneasca trebuie sa aiba alte prioritati.Sa nu fim farisei.Credinta e una.....Biserica alta. Aceasta din urma beneficiaza de prea multa protectie din partea Statulul,si in ultimul timp o vad inclinata mai mult spre afaceri. Menirea ei este cu totul alta. Bineinteles , unii preoti isi indeplinesc cu cinste si smerenie menirea, dar vorba lor...multi chemati, putini alesi. Sunt un om credincios (zic eu),dar inclinarea Bisericii (ca institutie) spre afaceri imi repugna.De acord, rolul Bisericii e mare, dar trebuie sa si-l asume. De exemplu: la botez trebuie sa platesti.....pai nu este menirea lor sa crestineze omul ?
4 ore · Îmi place


Harry CZ CREZUL ȘI CREDINȚA - DOUA LUCRURI DIFERITE

Militez pentru separarea puterilor în stat! ...Vezi mai mult
4 ore · Îmi place · 1


Horia Grancea Chiar acolo sus este fixata o postare ... cine a avut rabdarea sa o citeasca a gasit acest paragraf care reprezinta pozita pe care acest grup isi doreste sa actioneze.

Poziția fata de BOR si alte culte
Promovam libertatea de credința si de conștiință.
Combatem in aceeași măsură propaganda ateista cât si propaganda religioasa.
Combatem atacurile mediatice contra bisericii, dacă cei din conducerea cultelor încalcă legile sa răspundă in fata justiției dar aceste incidente sa nu fie transformate mediatic in instrumente de propaganda ateista.
3 ore · Îmi place


Horia Grancea In ce ii priveste pe cei care sunt bine intentionati cu privire la BOR si ar vrea sa o ajute voi incerca sa le explic ca ajutorul nu se face criticand BOR pe acest grup sau pe net ci daca au cazuriu clare de coruptie sa anunte justitia. Incercarile de a "ajuta" BOR prin critici publice fac defapt jocul propagandei ateiste ...a celor care NU urmaresc curatarea BOR si consolidarea ei ci DISTRUGEREA BOR.
Acestia din urma sunt rugati sa plece din grup sau vor fi scosi daca faptele lor dovedesc asta.
3 ore · Îmi place


Horia Grancea In privinta religiei in scoala doar parintii au dreptul sa decida pentru copii lor. Din pacate pe net in general si pe facebook in special nu se respecta acelasi procent ca in socieate intre atei si credinciosi. si in plus ateii de pe facebook sunt mult mai vocali si cauta sa dea impresia ca opinia lor este cea a majorității societății...
In realitate in societate peste 80% sunt creștini ortodocși.
Iar acest grup printre altele isi propune sa apere si drepul lor la credinta.
3 ore · Îmi place


Horia Grancea Cei care au impresia ca statul apara si asa prea mult biserica sunt într-o grava confuzie ! Statul apară doar BISERICA DE PIATRA dar in același timp o distruge sistematic pe cea DE DUH si de TRĂIRE AUTENTICA. Statul are infiltrați in biserica agenți de influenta pe care ii folosește ca pe un aparat de propaganda politica, Statul este profund corupt si corupția sa atinge si biserica DAR asa cum statul nu trebuie desființat pe motiv ca este corupt... ci ajutat sa se însănătoșească. Tot asa si biserica nu trebui desființată pe motiv ca e corupta ci ajutata sa se însănătoșească si ea !
3 ore · Editat · Îmi place


Horia Grancea Pentru a distruge biserica de duh statul
-pe de o parte toleraza abuzurile facute de catre infitratii sai in randurile bisericii
- pe alta parte in media aservita critica aceste abuzuri pentru a decredibiliza biserica in ochii publicului ...
Cand o sa intelegem asta ?
3 ore · Îmi place


Horia Grancea De la toate procesiunile religioase care aduna mii de oameni televiziunea nu transmite decât ca s-au călcat in picioare ca o baba a lesinat sau ca s-au intoxicat de la mincarea stricata... si asta nu din cauza goanei dupa senzational si nici dupa rating ci asta este parte a unui plan bine pus la punct. Apoi cei care platesc decredibilizarea lanseaza sondaje in care masoara nivelul de incredere a populatiei in biserica ...vor si ei sa stie pe ce au dat bani. Si firmele de sondaj si ONG urile ateiste si posturile tv au undeva sus aceeasi conducere si aceeasi sursa de finantare. (undeva in afara tarii)
Este doar o opinie personala!
2 ore · Editat · Îmi place


Ion Ciochinica La mai multe Catedrale Patriarhale, la mai multi popi si cat mai multe biserici!!!! Ca, au ajuns popii de se cearta ca dracii de pomeni si parastase! Au pus monopol pe parohiile lor si le apara cu bata!
2 ore · Îmi place


Horia Grancea Ion Ciochinica am senzatia ca fie nu ai citit ceea ce am scris mai sus fie te faci ca nu intelegi ...
2 ore · Îmi place


Ion Ciochinica Ma prefac..., testez piata, opiniile altora! Dar vad ca suntem doar cativa care santem interesati...
2 ore · Îmi place


Horia Grancea Oamenii intrat la ore diferite si in zile diferite si intre timp apar zeci de postari noi ...
2 ore · Editat · Îmi place


Pop Ilie-nicolae D-le Grancea, Biserica se discrediteaza singura,nu trebuie sa intervenim noi.Poporul prin esenta lui este credincios, dar nu habotnic.
42 minute · Îmi place


Scrie un comentariu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu