luni, 9 februarie 2015

La inceput te vor ignora


Asa cum arătam într-o alta postare, avem acum libertatea de a urla precum câinii la luna ... dar fără nicio șansa de a putea schimba ceva concret ... e o situație mai grea ca cea din dictatura ... e doar o iluzie a libertății de exprimare ... care e dusa in derizoriu ...la ce ajuta sa vorbești dacă nu te asculta nimeni ? dacă toate mijloacele de comunicare în masă sunt confiscate, iar libertatea de pe net este lăsată ca supapa de refulare pentru nebuni ca mine si ca alții
.. fiți siguri ca dacă o inițiativa politica noua, pornita de jos ar prinde ceva cheag, imediat ar intra in colimatorul media si va fi discreditata in fel si chip:
- alții care vor la putere! ... extremiști ... dezaxați ...hipsteri... drogați .. eco-anarhiști, legionari sau neo-marxisti si tot ce le mai vine la gura.
De aceea nu cred ca are rost in acest moment sa ascundem sentimentele care ne anima, pentru ca si daca am incerca sa ascundem ceva, discreditarea tot la fel s-ar desfasura, iar daca nu ar avea motive de discreditare le vor inventa. Daca unii cred ca a-ti iubi tara si neamul fara a recurge la măsuri violente si fara a manifesta ura fata de alte neamuri înseamna EXTREMISM va trebui sa ne asumam aceasta eticheta, dar arătând tot timpul adevăratele noastre principii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu